Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Bedrift

Inviter dine gjester til Norges beste bedriftsgolf

Med en gang du kommer fra fastlandet og ut på Storøya, vet du at du har tatt en riktig avgjørelse om ditt arrangement for bedriftsgolf. Her er det flott utsikt til Tyrifjorden eller Norefjell fra alle hull!
 
Parkering, driving range og utslag hull 1 er alle innen 50 meter fra klubbhuset med alle fasiliteter.
 
Allerede i proshop vil dine gjester bli møtt av hyggelige ansatte med en serviceinnstilling som vi er viden kjent for og som du kan forvente å møte resten av dagen. Ute på banen vil dine gjester bli presentert for en topp vedlikeholdt bane med varierte hull omgitt av norsk natur på sitt beste. Banens lengde på 5800 m for menn og 5000m for damer gir hyggelige golf opplevelser til alle nivåer av spillere. 
 
Etter runden vil vi ta oss av utregning av resultatlisten mens du og dine deltakere kan nyte et velsmakende måltid i vårt klubbhus eller på terrassen. 
 
Vi garanterer at du blir fornøyd på Tyrifjord Golfklubb – det lover vi!
 
Se bedriftsgolf video
 
 
 JEG ØNSKER ET TILBUD PÅ BEDRIFTSGOLF FOR KUNDER
 
På Tyrifjord Golfklubb har vi gjennomført hundrevis av arrangement for bedrifter siden banen åpnet i 1994.  De som har lagt sitt golfarrangement til Tyrifjord har vært meget fornøyd med service, kvalitet på gjennomføringen av arrangementet, banen og ikke minst den fredlige beliggenheten som denne historiske øya kan tilby.
 
Tyrifjords unike golf erfaring er grunnen til at du ønsker å bestille og re-bestille din bedriftsgolf hos oss.
·         Viden kjent for god service
·         Topp baneforhold
·         Fredfylt beliggenhet
·         Historiske omgivelser
·         God kvalitet på maten
 
Du kan spille Tyrifjord alle dager i uken.  Vi ønsker både små og store grupper velkommen med start enten fra hull 1 med rullerende starttider eller en shotgun start (starttid før 12.00)
 
Beliggenhet: 25 km nord for Sandvika på E16 – god tilgjengelighet for dine gjester.
 
VEIBESKRIVELSE -klikk her for veibeskrivelse på kart 
Fra Oslo:
Følg E18 til Sandvika. Ta av mot Hønefoss og følg E16 over Sollihøgda. Ned fra Sollihøgda kjører man gjennom 2 tunneller. Ca. 6 km. etter siste tunnell, ta av til høyre mot Storøya/Golfbane.

Fra Drammen:
Følg vei 285 forbi Lierbyen og Tranby mot Sylling. Etter møte med E16, følg veien mot Hønefoss. Ca. 6 km. etter siste av 2 tunneller, ta av til høyre mot Storøya/Golfbane.

Fra Hønefoss:
Følg E16 mot Oslo. Etter bro over Tyrifjorden, passerer man Sundvollen hotell til venstre. Se deretter etter skilt mot Storøya/Golfbane til høyre.
 
ATTESTER
Noen av våre fornøyede kunder:
Netcom - American Chamber of Commerce – BDO – VG – Den Norske Veritas – Computer Associates – EDB Business Partner – Hegnar Media – Aker Solutions – Vital – Deloitte – Diners Club
 
 

 
Her er hva tidligere deltakere/arrangører har sagt om Tyrifjord Golfklubb:
 
“Thank you. Everyone really enjoyed the day,  the magnificent course and the whole arrangement.”
Bjørn Eriksen
Logica Norge AS
 
Takk for en vel gjennomført turnering. Jeg er imponert over servicen og innsatsen til alle dere, det er veldig behagelig å komme til dekket bord.
Thomas Husvæg
Deloitte AS
 
We are very satisfied with our day at Tyrifjord. You were very helpful regarding the competition, everything was ready in the pro shop and the course was fantastic. This is the first time the club fixed everything for us, and it all seemed very well planned.
Rebecca J. Farr 
Norvestor Equity AS
 
Thanks Derek, we always enjoy Tyrifjord.
Petter Sveen
CA Technologies
 
Må få takke for en fantastisk helg på Tyrifjord som dere så absolutt bidro til å gjøre enda bedre. Fantastisk bane, hyggelige mennesker gjorde dette til en enda større suksess en i fjor.
Thomas Vidung Haug
Quality Hotel Olavsgaard
 
Takker igjen så masse for et flott gjennomført arrangement i går. Det ble en flott turnering og en nydelig ettermiddag på Tyrifjord GK. Så ut til at alle var meget fornøyd.
Harald Andresen
Aker Solutions
 
Takk for et fint arrangement i går, som vanlig. Alltid ekstra hyggelig å komme til Tyrifjord.
Nina Tharaldsen
Diners Club

 
Takk for en flott dag og utmerket service i går. As always  when we play Tyrifjord. Jeg har allerede fått mange herlige tilbakemeldinger fra kunder og ansatte om hyggelig stemning og godt gjennomført arrangement. Det ER hyggelig på Tyrifjord så neste år satser vi på å bli dobbelt så mange!
Tor Braathen
Nordea Markets
 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Statoil
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
City Fusion