FAMILIE medlemskap

2 for 1

kr 11.000,-

(kun 5 tilgjengelig)

OBS! Med FAMILIE medlemskap er 3 barn / barnebarn til og med 18 år inkludert i prisen!

PLUSS

Golf er en familiesport på Tyrifjord!
     Familiegolf er et viktig satsningsområde for klubben og det speiles i det mest komplette familie tilbud i Norge. FAMILIE medlemskap på Tyrifjord er for par med som spiller golf.

Vårt FAMILIE - 2 for 1 tilbud inkluderer 2 voksne medlemskap (dvs 2 innmeldingsavgifter og 2 årsavgifter) i det første året som medlemmer. Men frem til 31, des dere betale for KUN 1 innmeldingsvagift og 1 årsavgift. Med FAMILIE medlemskap er opptil 3 barn / barnebarn til og med 18 år inkludert i prisen! FAMILIE medlemskap gir fritt spill for familien hele sesongen og dette er hvor dere får mest valuta for pengene - spill så mange runder dere vil NÅR DERE VIL!

Årskontingenten for 2018 vil bli fakturert i februar neste år og vi har KUN 5 FAMILIE medlemskap tilgjengelig frem til 31. des.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OG INNMELDINGSKJEMA...
City Fusion