Starter / Marshal Serviceteam 2017

Publisert: 17. april 2017  av Adm.

Sesongen nærmer seg med stormskritt, og som i fjor ønsker vi å opprette vårt eget team av frivillige som hjelper til med viktige oppgaver i helgene.

Vi håper å samle 15-20 personer til Starter/Marshal Serviceteam 2017, og at de hver helg kan bidra til hyggelig atmosfære og trivsel og gjøre Tyrifjord til den beste golfopplevelsen i Norge og vi invitere til et møte for presentasjon hvor vi kan gi den beste golfopplevelsen for medlemmer, gjester og bedrifter.

Starter/Marshal Serviceteam 2017
mandag 24. april
kl 1900-2000

post@tyrifjord-golfklubb.no

I utgangspunktet ser vi for oss at medlemmer i Starter/Marshal Serviceteam jobber lørdager og søndager fra 07.30 til 13.00. Blir det mange nok så vil vi sette opp vakter med to personer hver helgedag. Med 20 personer i teamet kan du forvente å hjelpe til to dager i løpet av sesongen.

Typiske oppgaver (beskrives i eget vaktskjema) for Starter/Marshal Serviceteam er:
 - Startertjeneste
 - Player Assistance tjeneste
 - Sjekke at alt er på plass og fungerer optimalt på banen og range

Alle i Starter/Marshal Serviceteam får gratis mat dagene de jobber. I tillegg vil du ha førsteretten på greenfeebillettene vi bytter til oss fra andre baner. Starter/Marshal Serviceteam starter opp lørdag 6 mai.

Ønsker du å bidra til å gjøre Tyrifjord til den beste golfopplevelsen i Norge – send en mail til
post@tyrifjord-golfklubb.no i dag.